Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVIO SVE POLICIJI

Instruktora autoškole napao i prijetio mu smrću, on sve snimio: 'Kad ti zviznem šamarčinu...'

Popuštanjem mjera od sutra s radom kreću i auto škole
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
13.06.2024.
u 10:56

Instruktor je ispričao kako su mu ovakve situacije jako stresne, ali i polaznicima koji pak odlaze doma i prepričavaju roditeljima što se dogodilo, pa oni opet zovu njega

Moj izlazak iz vozila je gubitak licence, a njegov ulazak u moj prostor je kažnjivo djelo, poručeno je na snimci koju je instruktor vožnje u Zagrebu objavio na društvenim mrežama, o stresnoj situaciji koju je doživio. Naime, dok se polaznik autoškole uparkiravao u parkirno mjesto, po automobilu im je počeo lupati nepoznati muškarac.

Kada mu je instruktor rekao da ne lupa po automobilu, muškarac mu jeo odgovorio: ''Nego po čemu ćemo, nećemo po glavi''. Potom je nastavio s uvredama, smatrajući da polaznik njega i još jednog muškarca uopće nije vidio. Nakon nekog vremena muškarac je instruktoru čak i zaprijetio smrću. 

- Momak!!! Kad ti jednu odvalim, Enes će ti morat platiti sahranu - povuknuo je muškarac, što se jasno čuje i na snimci,.

- Ja ti majmune govorim jer mali ne gleda u nas koji idemo iza. Kad ti zviznem šamarčinu majmune jedan - dodao je. 

POVEZANI ČLANCI:

Instruktor je za 24sata ispričao kako su mu ovakve situacije jako stresne, ali i polaznicima koji pak odlaze doma i prepričavaju roditeljima što se dogodilo, pa oni opet zovu njega. Sve je već prijavio policiji.

- Svima nam tom bude jako stresno, a ja nastojim ostati potpuno pribran. Učenici budu jako potreseni. Kad dođu doma roditeljima ispričaju što se dogodilo, pa onda i oni budu uznemireni pa me zovu i ja ih nastojim smiriti - poručio je.

>> VIDEO Ferrari u kojem je Bartulica došao u stožer DP-a

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije