intervju Florian Bieber

'Interes SAD-a je obuzdati ruski utjecaj na Balkanu, ne postoji način da se BiH raspadne mirnim putem'

31.08.2023.
u 18:36

Uistinu, dok je ruski rat protiv Ukrajine izazvao veliku promjenu u Europi u pogledu potpore Ukrajini i konsolidacije oko euroatlantskih integracija, malo toga se dogodilo na zapadnom Balkanu. Zapad promatra tu regiju iz sigurnosne perspektive što sa sobom također nosi velike rizike

Komentara 28

Avatar Infowars
Infowars
19:20 31.08.2023.

Onda će se raspasti u ratu. Niti sad nije neraspadnuta samo "međunarodna zajednica" sa svih strana drži rukama da ne vidimo da je raspadnuta.

ZA
zagabria4
20:45 31.08.2023.

Uobičajene laži i floskule. Cijelo vrijeme podržavaju Dodika i Vučića dok naše u BiH kao 'saveznike' uništavaju već 20 godina

ZS
ZNA SE
20:02 31.08.2023.

Za Bosnu i Hercegovinu je najpametnije rješenje da se cijela opet pripoji Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije