Suđenje navijaču

Interventni policajac tvrdi da nije bila riječ o topovskom udaru

navijači
Goran Stanzl/PIXSELL
28.01.2011.
u 20:45

Policajac Siniša Vuk svjedočio je kako je njega naprava pogodila u nogu te kako je okrenuo glavu kada je čuo šištanje

ZAGREB – Ta naprava koja je eksplodirala i teško ozlijedila mog kolegu nije bio tzv. topovski udar, nego nešto mnogo jače – kazao je Siniša Vuk u nastavku suđenja Nikici Maroviću (21) na zagrebačkom Županijskom sudu.

Marovića se tereti da je bacio topovski udar tijekom utakmice između Dinama i Hajduka lani u svibnju, zbog čega je policajac Kristijan Trokter ostao bez oka. U svom iskazu Vuk je opisao kako je naprava doletjela s lijeve strane te kako je njega pogodila u nogu.

– Instinktivno sam okrenuo glavu kada je pala na tribinu. Iz nje je šištalo, a bila je dugačka 20-ak centimetara. Topovski udar je mnogo kraći – kazao je Vuk.

Osim policajca, svjedočila su i petorica pripadnika BBB-a. Svi su imali problema s pamćenjem, pa se tako ni jedan nije mogao sjetiti je li Marović s njima tog dana došao na utakmicu. No tvrdili su da nije bio na dijelu tribine gdje su bili neredi, već kod bubnjeva.

– Nitko ništa nije bacao, a sve je letjelo – komentirala je sutkinja Sanja Mazalin iskaz svjedoka koji je tvrdio da nije vidio Marovića da išta baca, iako je bio s njim na tribini. Marović je, inače, priznao da je bacao baklju, a svjedok je tvrdio da ni to nije vidio.

Komentara 17

OB
-obrisani-
21:13 28.01.2011.

Jesu li to ucinili mozda oni sto se kriju iza spomenika velikana?

Avatar belicki
belicki
21:05 28.01.2011.

ovom što ništa nije vidio uzeti doživotno vozačku dozvolu ako ju ima jer je jadan slijep, mogao bi se ozlijediti vozeći auto.

EH
ehh
12:28 30.01.2011.

Policajci su isto ljudi kao i svi ostali koji ne rade u toj službi.Niti su svi loši niti su svi ok. Stoga ne treba sve trpati u isti koš.To je posao kao i savaki drugi sa propustima i sa svim ostalim manama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije