Ipak smo svi “mi Hrvati” pa “smrdljive razglednice” nudimo i u Splitu i u Zagrebu

Zagreb: Smeće na ulicama veseli jedino vrane
Patrik Macek/PIXSELL
18.06.2024. u 07:30

U Zagrebu je još u studenome 2022. najavljen hvale vrijedan skupi projekt čišćenja površina od grafita, ali sudeći po izgledu središta grada za realizaciju tog projekta aktualnoj vlasti očito bi trebalo barem još nekoliko mandata

Ključne riječi

Komentara 1

DA
damascus
12:12 19.06.2024.

Nema komentara, ali nema niti nade da bi se od ove trenutne vlasti u Zagrebu trebalo dogoditi išta pozitivno. Njima je bitno furati ultra lijevu i pseudo komunističku ideologiju kao da je 45. i primati visoke plaće, voziti skupe gradskeke automobile. Sve samo za sebe a za građane srednji prst.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije