džihadisti u ofenzivi

IS usmrtio 45 prorežimskih boraca na istoku Sirije

Bombardiranje u Siriji
Reuters/PIXSELLL
05.06.2018.
u 16:46

IS je u nedjelju pokrenuo ofenzivu na sela koja drži režim i njegovi saveznici u dolini Eufrata te zauzeo četiri lokaliteta koja se nalaze na cesti koja povezuje grad Deir Ezor s Bukamalom, blizu iračke granice.

Najmanje 45 prorežimskih boraca ubili su od nedjelje na istoku Sirije džihadisti Islamske države u borbama koje su još uvijek u tijeku, objavio je u utorak Sirijski opservatorij za ljudska prava. 

IS je u nedjelju pokrenuo ofenzivu na sela koja drži režim i njegovi saveznici u dolini Eufrata te zauzeo četiri lokaliteta koja se nalaze na cesti koja povezuje grad Deir Ezor s Bukamalom, blizu iračke granice, po Opservatoriju. Ti se lokaliteti nalaze blizu grada Hadžina koji kontroliraju džihadisti. 

Najmanje 26 boraca IS-a također je ubijeno od nedjelje, po direktoru Opservatorija Ramiju Abdelu Rahmanu. Po njemu Moskva, iako neupitni saveznik režima, nije mobilizirala svoje ratno zrakoplovstvo kako bi pomogla lojalističkim snagama u tom području. 

Bombardiranje u Siriji
1/5
Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
20:54 05.06.2018.

el dzihadi Hina slavi pobjedu svojih pajdasa

LU
Lujo123
19:30 05.06.2018.

Hina - jesu li i htvatski vojnici "režimski"? Vi stvarno niste pri zdravoj pameti!

DU
Deleted user
18:06 05.06.2018.

ljepa rijec i komadic kruha je sve sto ce se cuti od rusije do 15/7.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije