Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WOLLFY KRAŠIĆ
Povratak na članak

Odnos Savke i Tripala prema gastarbajterima bio je bolji od današnjih vlasti

Koliko će još stanovnika Hrvatska morati izgubiti dok se ne osvijesti činjenica da je postojeći politički, društveni i gospodarski poredak glavna prepreka za smanjivanje iseljavanja i povratak dijela odseljenih.

Komentari 4

Avatar rubinet
rubinet
20:48 27.06.2020.

Svaka čast našim iseljenim prekomorskim Hrvatima,ali oni ne bi trebali imati pravo glasa. Plaćaju porez u inozemstvu. I ne razumiju hrvatski politički trenutak. S druge strane, žalosno je što im sve hrvatske vlasti, 1995/2020, ne pogoduju pri investiranju, a trebale bi.

VL
VA
vadis1
23:04 26.06.2020.

Ljudi se iz Hrvatske iseljavaju a useljavanja skoro da i nema. Kad je Hrvatskoj najvise trebalo hrvatsko iseljenistvo je masovno pomogao. Pitanje je kako bi prosli u Domovinskom ratu da nije bilo iseljenistva? Za uzvrat ali i svoju stetu Hrvatska zaboravlja na iseljenu Hrvatsku. Izborna jedinica za dijasporu je obicna farsa, tu su uglavnom Hrvati iz BiH. Hrvati iz BiH nisu dijaspora. Dijaspora je potpuno ignorirana.

VL
TA
Talleyard
14:27 27.06.2020.

Savka je negativac za hrvatski narod, sa drugovima je pobunila hrvatski narod a zatim da spasi galvu postala kolaboracionist tajnih službi, denuncijant. Na žalost bilo je puno sličnih slučajeva kao i Vice Vukov koji je bio simbol hrvatskog domoljuba, ustanik, na kraju je podlegao i zbog osobne sigurnosti i ucjena pema obitelji postao je također kolaboracionist režima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.