Lavdrim Muhadžeri

ISIL-ov krvnik vratio se na Kosovo i slobodno šeće ulicama

Lavdrim Muhadžeri
Foto: Screenshot YouTube
06.01.2017.
u 15:48

Jedan od zloglasnih krvnika Islamske države Lavdrim Muhadžeri (29) vratio se kući na Kosovo gdje se ne skriva od javnosti već slobodno šeće ulicama

Jedan od zloglasnih krvnika Islamske države Lavdrim Muhadžeri (29) vratio se kući na Kosovo gdje se ne skriva od javnosti već slobodno šeće ulicama, piše Blic. Muhadžerija su, naime, prvo otkrili talijanski mediji koji su objavili kako je krvnik stigao na Kosovo u studenome. Iako se smatralo kako je on ubijen u Siriji, to ipak nije istina. 

Srpske institucije upoznate su s njegovim povratkom na Kosovo.

– Poznato nam je da se vratio kući. On se čak i ne skriva, ispija kave u kafićima u Gnjilanu i Prizrenu - rekli su izvori bliski vrhu vlasti Srbije.

Talijanske obavještajne službe smatraju kako njegov povratak predstavlja veliku prijetnju ne samo za regiju već i cijelu Europu. Muhadžeri je u Siriju stigao 2012., a često se pojavljivao u videima Islamske države kao jedan od krvnika koji odsijeca glave njihovim zarobljenicima. 

>> Nevjerojatna brutalnost: Islamska država emitirala video na kojemu su turski vojnici živi spaljeni!

Komentara 57

SM
san.martino
16:05 06.01.2017.

Nadam se da ce i njemu netko u dogledno vrijeme odsjeci glavu!

Avatar lvan12
lvan12
15:56 06.01.2017.

Poslan je nazad po zadatku islamske države. Da li da čini teoror po europi ili da regrutira nove fanatike to bi morale znati službe za to odgovorne... Ono što se zna da nije sigurno pobjegao od tamo, jer ne bi ovako slobodno šetao iz prostog razloga što bi ga već ubili kao dezertera.

PO
porezni.obveznik
16:31 06.01.2017.

Jos samo fali da ga pocnu svugdje zvat kao uglednog gosta, poput Darija Kordica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije