GOVOR MRŽNJE

Ispred škole u Splitu osvanule uznemirujuće poruke učenika: Kontaktirana je policija, oglasila se ravnateljica

Zagreb: OŠ Ante Kovačića dobila je novu dvoranu i četiri nove učionice
Marko Lukunic/PIXSELL
21.06.2024.
u 12:17

Ravnateljica Zdenka Barović potvrdila je kako je zbog svega kontaktirana i policija, poručujući kako u 43 godine radnog staža nije doživjela nešto ovakvo

Zabrinjavajuće poruke osvanule su jutros na igralištu splitske Osnovne škole ''Marjan'' zbog kojih je kontaktirana i policija. Naime, osmaši koji se danas opraštaju od osnovne škole i slave zadnji dan postavili su razne poruke neprimjerenog sadržaja koje su usmjerene prema nekim profesorima. 

- Uz ovakvu mladost se ne moramo brinuti za budućnost jer je nemamo - komentirao je svjedok za Slobodnu Dalmaciju. Ravnateljica Zdenka Barović potvrdila je kako je zbog svega kontaktirana i policija, poručujući kako u 43 godine radnog staža nije doživjela nešto ovakvo. 

- Što da vam kažem, ja sam na bolovanju i cijelo jutro sam u kontaktu s kolegama iz škole. Nisam ovo nikada doživjela, a radim 43 godine, ovo je govor mržnje. Zvali smo zbog svega i policiju, ali i roditelje učenika - ispričala je, dok policija navodi kako im je stigla dojava zbog pirotehnike, no pri dolasku na teren nisu imali elemenata za daljnje postupanje.

- Danas smo pojačano smo angažirani kako bismo prevenirali sve moguće incidente, nadamo se da do njih neće doći jer je velik broj kolega na terenu - navodi policija u Splitu.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Policija traži ovog muškarca: Udario je i silovao djevojku u Splitu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije