Istinite laži o Prigožinovu puču, Putinovu kraju i staloženom pukovniku Kurtzu

30.06.2023. u 07:30

Čitava ta halabuka, koja je na trenutak sličila na reprizu Ruske revolucije, završila se nestvarno mirno i glatko. Baš kao da se ništa nije dogodilo. I to je ono najčudnije

Komentara 16

IV
ivica.vranjic
08:48 30.06.2023.

I stvarno je ovo premium sadržaj? Koga zanimaju ova naklapanja da još plati za to?

RF
rocco from barocco
10:38 30.06.2023.

odlično informirani Budanov je objavio da je FSB dao nalog za likvidaciju Prigožina. naravno da to neće biti provedeno odmah jer će se prigožin panično čuvati otvorenih prozora, hrane na javnim mjestima, a pogotovo čaja s novičokom, no na kraju će njegov helikopter doživjeti neku čudnu nesreću zbog ljetne magle ili će se odvaliti pola brda dok njegov auto bude vozio cestom

NI
Nipos66
09:37 30.06.2023.

Jedino zbog čega mi je drago što puč nije uspio(ili potrajao duže) jeste to što su oživjeli ovdje "naši" vrli komentatori - da ih ne nabrajam lako ih prepoznati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije