Šef županijskog HDZ-a

Ivan Bosančić: Predložit ćemo da se članstvo Šarića u HDZ-u stavi u mirovanje

Policija i USKOK tijekom pretresa kuće Josipa Šarića, gradonačelnika Otoka
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/2
23.09.2024.
u 16:33

"Svatko je odgovoran za ono što radi i čime se bavi, a posebice odgovorni moramo biti mi političari, ponajprije prema građanima koji su nas izabrali. Nikada ne bismo trebali zlouporabiti njihovo povjerenje", rekao je Bosančić

Uhićenom gradonačelniku Otoka Josipu Šariću članstvo u HDZ-u je stavljeno u mirovanje do okončanja kaznenog postupka, potvrdio je u poslijepodnevnim satima to zastupnik Nikola Mažar, prije sastanka u stranci. Današnje uhićenje gradonačelnika Otoka ranije je komentirao i predsjednik HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije Ivan Bosančić, koji je prvi u javnost iznio informacije o tome da bi se Šariću moglo zamrznuti članstvo.

On je najavio da će prema Časnom sudu HDZ-a ići prijedlog da se dalje članstvo Josipa Šarića stavi u mirovanje te da on do daljnjeg neće biti ni u jednom tijelu stranke ili nekom položaju. Podsjetio je kako je HDZ na isti način postupio i kod slučaja bivšeg župana Damira Dekanića.

– Svatko je odgovoran za ono što radi i čime se bavi, a posebice odgovorni moramo biti mi političari, ponajprije prema građanima koji su nas izabrali. Nikada ne bismo trebali zlouporabiti njihovo povjerenje – rekao je Bosančić dodajući kako je Šarićevo uhićenje, kao i prošlotjedna ostavka na mjesto saborskog zastupnika, za njega iznenađenje.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Uhićen Josip Šarić, gradonačelnik Otoka

Policija i USKOK tijekom pretresa kuće Josipa Šarića, gradonačelnika Otoka
1/24
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije