Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SVE SE ODVIJA POMALO SPORO'

Ivan Penava: Vjerujem da će koalicija potrajati četiri godine, mogu garantirati da će DP učiniti sve da tako i bude

30.06.2024.
u 12:59

Načelno smo u DP-u dogovarali da nakon lokalnih izbora postanem prvi potpredsjednik Vlade, ali daleko je svibanj. Vjerujem da će ova vlast opstati, bit ćemo konstruktivan partner

Ključne riječi

Komentara 18

LJ
ljudemisi
21:39 30.06.2024.

DP je dobio životnu šansu da opstane na površini i ostvari barem dio obećanja u suprotnom bi se raspao kao most i slični marginalci, štetočine.

Avatar CUBE
CUBE
14:11 30.06.2024.

Prvi korak je već napravljen, pogažena je riječ što se Pupija tiče

EJ
ejStef
13:31 30.06.2024.

Čeka ih vrlo teških 4 godine, mediji su uglavnom lijevo, još k tome u stranom vlasništvu, što znači da će ih žestoko napadati što god napravili. Bili za, protiv ili suzdržani, uvijek će se to prikazati negativno... Što se tiče gospodarstva, pitanje da li će tu nešto utjecati ili napraviti bolje. Zabranu rada podržavaju, isto kao i jačanje javnog, smanjenje birokracije je samo deklarativno, kao i kod apsolutno svih... Što se tiče ideologije, možda tu bude malo pomaka, pa se napokon osudi taj komunizam i počne se isto tretirati kao fašizam, mada sumnjam. Uz ovakve medije, dio političke i kulturne scene, jako teško.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije