PROFESOR OŠTRO O LIDERIMA

Ivan Šiber: Dao sam Milanoviću glas, ali sad bih ostao kući. Neshvatljiv je. Ni Plenković nije bolji

30.01.2022.
u 20:27

Treba imati i razumijevanje za SDP koji je čitavo vrijeme, nakon dolaska na vlast 2000. godine, bio pod nevjerojatnim pritiskom, gotovo neprestano na rubu državnog udara. Baš kao što je kasnije i Milanović radio pod strahovitim pritiskom šatoraša, a nije imao snage, što je u pravnoj državi neshvatljivo, jednostavno to riješiti pravnim postupcima. I na kraju dolazi Kolinda Grabar-Kitarović koja s funkcije predsjednice daje podršku nečem što je izvan svih zakonskih i ustavnih opredjeljenja. A kad je HDZ zahvaljujući isključivo Karamarku izgubio podršku one uljuđene, miroljubive, građanske, konzervativne desnice, Milanović je učinio ključnu pogrešku.

Komentara 9

Avatar barba_barba
barba_barba
21:24 30.01.2022.

Nisan i neću, nego kad već ne morete vratiti Franju, dajte nan bar Kolindu nazad.

ŹI
ŹIVAC
22:16 30.01.2022.

Psiholog, politicki analiticar i sve ga "to" iznenađuje, razočarana, a trebao bi on dati neke odgovore. Pa u cemu se sastoji njegova struka? Poszoje li neka znanja o tim procesima Govori s pozicije covjek izgubljene ideologije, stranke, uloge, privilegija a ne covjeka koji o drustvenim i političkim gibanjima nešto zna. Pisao knjige a praksa ga iznenađuje! Vec kad je pisao mogao je nesto i znati.

Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
10:56 31.01.2022.

Stara komunjara Šiber! Ako on kaže da neće glasati za Milanovića, to vam je jasan signal da ga treba izabrati već u prvom krugu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?