mladi SDP-a

Ivanečki turnir osvojili Autsajderi iz Varaždina

hakl (1)
D. Sever
20.08.2012.
u 13:30

Turnir je održan na košarkaškom igralištu Srednje škole Ivanec, a Autsajderi su do pobjede došli oko ponoći, pobjedom nad ekipom Beach Boysa

Ekipa Autsajdera iz Varaždina u sastavu Andrej Bušić, Jakša Petrović i Ozren Petrović pobjednica je 4. noćnog turnira u haklu što ga je na igralištu ivanečke Srednje škole organizirao Forum mladih SDP-a Ivanca. Natjecalo se sedam ekipa, a Autsajderi su pobjednički pehar izborili oko ponoći, pobjedom nad ekipom Beach Boysa koju su u finalu svladali sa 21:18. U utakmici za broncu pobjedu je u neizvjesnoj utakmici ostvarila momčad E nećeš, razbojniče koja je sa 21:19 porazila košarkaše Glukoze.

Prije finalne utakmice održano je natjecanje u gađanju trica. U prvom dijelu najbolji su, s pogođenih pet od mogućih devet trica, bili Karlo Jakopović i Martin Anđel, a nakon dodatnih bacanja bolji je bio Anđel te, osim novčanih novčane nagrade, osvojio i košarkašku loptu.

U drugoplasiranoj ekipi bili su Luka Rajh, Dado Husnjak, Marin Martinčević i Kruno Kišiček, a u trećeplasiranoj momčadi igrali su Filip Sayemeldahr, Darko Sakač, Romario Taučer i Leo Mikac. Noćni turnir u haklu dobrodošla je ljetna ponuda u sportskom životu grada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije