TIJELA IZGORJELA

Izgorio kovčeg s milijunima eura? U padu zrakoplova u Sloveniji poginuo njemački bogataš

thomas wagner
Foto: screenshot/youtube
15.07.2016.
u 17:30

Zrakoplov je letio na relaciji Venecija – Leipzig, a pilot je slovenskoj kontroli leta javljao kako ima problema sa zaleđivanjem.

U zrakoplovnoj nesreći koja se dogodila u Sloveniji poginule su četiri osobe, a među poginulima je bio i njemački milijunaš Thomas Wagner.

Zrakoplov se nakon pada zapalio pa su tijela neprepoznatljiva. Kasnije su identificirana dva tijela. Radilo se o 73-godišnjem pilotu i 38-godišnjaku, Thomasu Wagneru koji je bio jedan od šefova tvrtke Unistar

Zrakoplov je letio na relaciji Venecija – Leipzig, a pilot je slovenskoj kontroli leta javljao da ima problema sa zaleđivanjem. 

Prema pisanju Bilda, uz Wagnera je bio i kovčeg s nekoliko milijuna eura, no to nije službeno potvrđeno.

Komentara 12

ZA
ZAlex1122013
18:12 15.07.2016.

vijest je prvo novac .... čovjek je kolateralna šteta danasnji novinari

DU
Deleted user
18:15 15.07.2016.

Recite mi GDJE JE TOČNO PAO AVION???

Avatar @promatrač
@promatrač
18:06 15.07.2016.

Pa eto ti budi sad bogat. Bolje siromašan pa da te zgazi susjedov traktor ili možda samo fraza, pa da odrepiš, nego bogat pa onda odjednom mrtav. Tko se zadnji smije najgluplje se smije, zar ne ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije