Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
motociklist teško ozlijeđen

Detalji teške nesreće: Izgubio kontrolu nad neregistriranim motociklom i zabio se u nepropisno parkirani auto

Prometna nesreća u Mačkovcu
PU međimurska
09.06.2024.
u 09:02

Zbog obavljanja očevida i čišćenja kolnika od 18:03 do 19:45 sati dio Ulice bana Josipa Jelačića od raskrižja s Ulicom Brezić do raskrižja s Trgom sv. Petra i Pavla, bio je zatvoren za sav promet, a koji se odvijao okolnim ulicama

U subotu oko 18 sati u Mačkovcu se dogodila prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 30-godišnji motociklist. Muškarac je prevezen u čakovečku bolnicu gdje je utvrđeno da je zadobio ozljede opasne po život te je zadržan na daljnjem lječenju, izvijestila je međimurska policija.

Motociklist je upravljao neregistriranim i neosiguranim motociklom Ulicom bana Josipa Jelačića u Mačkovcu, pri čemu brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste zbog čega je u desnom zavoju izgubio nadzor nad upravljanjem te u kočenju izletio izvan kolnika na pješačko-biciklističku stazu.

Prvo je prednjim bočnim dijelom motocikla udario u prednji bočni dio nepropisno parkiranog osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka, a u nastavku nekontroliranog kretanja motocikl je prednjim dijelom udario u dvorišnu ogradu obiteljske kuće, te se potom odbio na kolnik, gdje se zaustavio. Uslijed siline udara 30-godišnji motociklist pao je na kolnik.       

Zbog obavljanja očevida i čišćenja kolnika od 18:03 do 19:45 sati dio Ulice bana Josipa Jelačića od raskrižja s Ulicom Brezić do raskrižja s Trgom sv. Petra i Pavla, bio je zatvoren za sav promet, a koji se odvijao okolnim ulicama. O prometnoj nesreći izvijestit će se nadležno državno odvjetništvo.

VIDEO Djevojčica helikopterom prevezena u zagrebačku bolnicu iz Dubrovnika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije