TEŠKE PROMETNE NESREĆE

Crna subota na cestama: Dva motociklista poginula u razmaku od nekoliko sati

Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
08.06.2024.
u 23:18

U 21:40 kod kućnog broja 55 došlo je do prometne nesreće između osobnog automobila i motocikla, javlja bjelovarska policija. Motociklist je poginuo i kod Bosiljeva

U Velikom Korenovu kod Bjelovara večeras se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula. "U 21:40 kod kućnog broja 55 došlo je do prometne nesreće između osobnog automobila i motocikla kojom prilikom je smrtno stradao motociklist", javila je PU bjelovarsko-bilogorska. 

Očevid je u tijeku.

Nešto ranije, karlovačka policija izvijestila je kako je u mjestu Fratrovci kod Bosiljeva motocikl izletio s ceste. Vozač je preminuo na putu do bolnice. 

Ključne riječi

Komentara 1

GO
Gof33
06:17 09.06.2024.

velika većina motorista izaziva svoju tragičnu sudbinu, stalno pretječu preko pune crte, ulaze u škare, podcjenjuju promet oko sebe a precijenjuju svoje sposobnosti, na žalost ni prva a ni zadnja ovakva vijest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije