Izrael - Iran

Izrael izveo napad upozorenja, Iranu uništeni strateški sustavi: 'Ne tražimo rat, ali odgovorit ćemo na ovu agresiju'

28.10.2024.
u 18:15

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu je u nedjelju rekao da su izraelski napadi "teško naštetili" Iranu i da je baraž "postigao sve svoje ciljeve"

Komentara 8

Avatar Grubi
Grubi
19:51 28.10.2024.

Unistene tvornice dronova za Putina

Avatar alteralterego001
alteralterego001
19:50 28.10.2024.

Kao što sam komentirao u onom članku gdje se ismijavaju sa Izrelskim napadom to su bile priče za malu djecu. Izrael je napravio i pogodio točno što je htio. S300 i S400 ne može ništa protiv F-35.

Avatar kozorog
kozorog
20:08 28.10.2024.

Pa nema baš pristojnih satelitskih snimki pogođenih postrojenja. Ono, imaju satelite kojima čitaju registraciju na apn-cu, ali za ovak nešto škrtare, nema ništ osim zrnate slike kao da gledamo razvaline legengrada. Najbitmije da sad znamo zašto američka vojska okupira dio sirije, zašto se nije povukla iz iraka. Pa sad, kako ono tretiramo stranu vojsku u državi? Agresija? Ok, pomoći siriji da oslobodi svoj teritorij, dati joj sve ko i ukrajini, agresoru sankcije i izbaciti ga iz sporta, svega. Licemjeri, zašto to ne radite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije