otkazana putovanja

Izrael zbrisan s turističke karte, zabrinuti i putnici za Jordan, Egipat...

12.10.2023.
u 13:47

"Krajem ovog mjeseca trebali smo imati jednu grupu za Izrael i Jordan i to je, naravno, otkazano, a danas ili najkasnije sutra donijet ćemo odluku i što s grupom samo za Jordan koja treba ići za deset dana. Nekoliko putnika je otkazalo, drugi žele ići, vidjet ćemo kad se čujemo sa svima", kaže Ana Magdić iz Palma Travela

Komentara 3

SK
skipper_
15:18 12.10.2023.

ma divota, samo odite tako da kasnije možemo trošiti novce poreznih obveznika da vas spašavamo tamo dok budete kukali kako su sve linije za natrag otkazane. stvarno ovakve stvari treba kasnije ljudima naplatiti pa kad prvi budu trebali iskeširati odlazak privatnog aviona što ih je spasio, drugi će dva put razmislili treba li se zezati sa time..

KI
kingtom
20:51 12.10.2023.

Sve nabrojane zemlje nisu sigurne za amere, europljane i azijate tako da se nebi čudio da neki turisti ostanu bez glave.

AM
Axis Mundi
12:49 13.10.2023.

Dajte navedite imena svih agencija koje imaju sličan problem, što bi samo Palma imala privilegiju za ovakvom reklamom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije