ŠTETA SANIRANA

VIDEO Olujno nevrijeme u Dubrovniku: Padala stabla, udar groma izazvao požar

Foto: Youtube screenshot
1/4
28.08.2021.
u 16:18

Cesta u Dubrovniku bila je teško prohodna zbog velike količine kiše koja je pala, a na području Smokvine pojavili su se i odroni zemlje

Dubrovačko područje u poslijepodnevnim je satima pogodilo jako nevrijeme s jakom kišom i obilnim pljuskovima. 

Cesta u Dubrovniku bila je teško prohodna zbog velike količine kiše koja je pala, a na području Smokvine pojavili su se i odroni zemlje. 

U 11.50 sati zaprimljena je dojava o udaru groma u brdo iznad Brsečina koji je izazvao požar, o čemu je obaviještena Javna vatrogasna postrojba „Dubrovački vatrogasci“, javlja Civilna zaštita. 

U 12 sati i 40 minuta zaprimljena je dojava kako je u Brsečinama na DC 8 palo stablo na cestu, intervenirale su nadležne službe, stablo je uklonjeno i cesta očišćena te se promet normalizira.
 

Komentara 1

Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
21:24 28.08.2021.

Sve se na nas hrvate okomilo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije