tužna lica

Je li uskoro gotovo? Michelle se dosađivala na utakmici s Obamom

obama
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/5
24.12.2013.
u 10:06

Obitelj Obama se trenutno nalazi na odmoru na Havajima dugom 17 dana, a čini se su jučer htjeli biti bilo gdje drugdje nego na košarkaškoj utakmici

Američki predsjednik prisustvovao je košarkaškoj utakmici Oregon State Universityja i University of Akrona u Honoluluu, no njegova obitelj nije bila baš oduševljena.

Obitelj se trenutno nalazi na odmoru na Havajima dugom 17 dana, a čini se su jučer htjeli biti bilo gdje drugdje nego na košarkaškoj utakmici.

Obama je često provjeravao mobitel, dok su supruga Michelle i kćeri Malia i Sasha izgledale kao da se totalno dosađuju.

Tim Oregon Universityja trenira brat Michelle Obama, Craig Robinson.

>>Barack Obama potresen filmom "Batler" u kojem glumi i Oprah Winfrey

Ključne riječi

Komentara 1

MI
Milkica
11:14 24.12.2013.

Odličan članak. Odlično napisan, odličan izbor teme, kratak, koncizan, izuzetno zanimljiv, popraćen fenomenalnim fotografijama. Kad bi još samo pisalo je li brat Michelle Obama oženjen, kako mu se zove žena te imaju li djece. To pročitati, eventualno se najesti - i umrijeti. Čovjeku više ne treba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije