Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO NAKON DEBATE

Je li kasno zamijeniti Bidena novim kandidatom? Spominju se dva imena, a u SAD-u bi se moglo dogoditi nešto neočekivano

Reuters/Pixsell
28.06.2024.
u 10:01

Mediji su posebno obraćali pozornost na način izražavanja dvojice političara, posebno zbog njihove dobi. Trump ima 78, a Biden 81 godinu. Zbog nekih Bidenovih nesnalaženja i zastoja u odgovaranju, počela su odmah nagađanja ima li vremena i šanse da demokrati na svojoj konvenciji izabranu nekog drugog, a ne Bidena

Ključne riječi

Komentara 28

DA
Davor80
10:37 28.06.2024.

Ne razumijem koja je namjera bila kandidirati Bidena? Taj starac je totalno dementan, to se vidi na kilometre.

BA
Barcelona85
10:16 28.06.2024.

Ako su dva starca jedino sto USA moze ponuditi kao kandidate da vode najjacu drzavu na svijetu onda je to pokazatelj da je USA u padu kao sto je bilo Rimsko Carstvo kada je pocelo birati careve istoga profila kao ovo dvoje. To nije dobro za USA, a jos manje za ostatak svijeta. Kada carstvo pada onda ono u svojoj panicnosti vuce ostale za sobom.

PR
pravednik2
10:36 28.06.2024.

Ja mislim, da izbor sljedećeg predsjednika SAD-a ovisi uglavnom od komentara na ovome forumu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije