intervencija za poslovni prostor

Je li se Jandroković i privatno družio s obitelji Vedrana Gajskog?

Zagreb: Gordan Jandroković o radu Sabora i aktualnim političkim zbivanjima
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
02.02.2022.
u 18:20

Stojim iza izjava koje sam dao prije tjedan dana, nemam tome što dodati, rekao je jučer šef Sabora

Nakon prošlotjednog pisanja tjednika Nacional o tome da je Gordan Jandroković kod Državnih nekretnina intervenirao u slučaju spora vezanog uz poslovni prostor u centru Zagreba koji je bio u najmu Vedrana Gajskog, što je predsjednik Sabora i priznao ustvrdivši pritom da s Gajskim nije u bliskim odnosima, Nacional u novom broju donosi nastavak priče otkrivajući da Jandroković Gajskog ipak bolje poznaje jer se s njim i privatno družio.

Tvrdi se da je šef Sabora bio na proslavi 40. rođendana odvjetnice Martine Gajski, Vedranove supruge, te da su obitelji Jandroković i Gajski bliske i na društvenim mrežama, a to intervenciji daje sasvim drugu dimenziju. Kada smo jučer Jandrokovića upitali što kaže na tvrdnje da se s obitelji Gajski i privatno družio, šef Sabora uzvratio je da "stoji iza izjava koje je dao prije tjedan dana i da tome nema više što dodati".

Podsjetimo, Jandroković je tada kazao: - Mogu potvrditi da sam se raspitivao. Obratio mi se gospodin koji je unajmio taj prostor, rekao je da plaća najam, a lokal nije spojen na struju. Nakon toga sam se obratio tadašnjem državnom tajniku koji je upravljao državnom imovinom Krunoslavu Katičiću i upoznao ga s problematikom. Što je bilo kasnije, ne znam. Ako su građani nezadovoljni postupanjem države, moje je da o tome informiram nadležne u državnoj upravi i to sam učinio. Ni pogodovanja ni lobiranja nije bilo.

VIDEO Stožer objavio mjere prelaska granice i ulaska u bolnice koje vrijede od 1. veljače

Komentara 3

NN
novo nenormalni
18:35 02.02.2022.

Gluposti, pa tko bi se želio družiti sa njonjom

OZ
ozbiljan22
23:00 02.02.2022.

Je, a kaj ja znam, neki veliju da je, a neki veliju da ni. Ne vem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije