Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neočekivano iznenađenje

Jedan farmer iznenada napustio Farmu

farma
Foto: Nova TV
1/9
23.09.2015.
u 14:05

Čini se kako su jednome od farmera dva i pol tjedna bila više nego dovoljna te je odlučio iznenada napustiti Farmu.

Da farmerski život nije nimalo lagan, kandidati su trebali znati već i prije samog ulaska u show, kao i biti spremni na tri mjeseca odvojenosti od svojih bližnjih na imanju bez struje, tople vode i modernih čuda današnjice.

No, sve i da se farmeri prilagode životu kakav je bio prije sto godina, važno je i prilagoditi se zajedničkom životu s nepoznatim licima različitih karaktera. Čini se kako su jednome od naših farmera dva i pol tjedna bila više nego dovoljna te je odlučio napustiti Farmu.

Radi li se tu o nemogućnosti privikavanja na farmerski život ili možda slabosti, gledatelji će imati priliku vidjeti u večerašnjoj emisiji, kao i otkriti za koga je farmerska karijera završila.

Osim objave o izlasku jednoga od farmera, koja je došla kao hladan tuš za ostatak ekipe, farmeri će ostatak dana provesti na obližnjem imanju berući jagode.

Malo veselja unijet će i iznenađenje koje će im Mia prirediti, a riječ je o glazbenoj kutiji. Neki farmeri su već pokazali svoje glazbene talente, a sada će moći pjevušiti i uz glazbenu kutiju!

Za koga je farmerska avantura završila i kako su farmeri proveli dan, otkrijte u večerašnjoj epizodi od 20 sati na Novoj TV!

>>‘Dok sam ja tu šlepat ću je i gurati je naprijed’

>>Taktičan odabir slugu – Gazdarica Anamarija odabrala Kristinu i Alda

Komentara 3

Avatar plejer_as
plejer_as
14:56 23.09.2015.

Farma se pretvara u Big Brader.... ako tako nastave, tu se više nema šta gledat

NA
NaDiMaK_
16:06 23.09.2015.

"Neočekivano iznenađenje" A de sad objasnite kakvo je to "očekivano iznenađenje".

FA
Fake
14:49 23.09.2015.

Šta ne izađe ona spletkarošica Anamarija.Ta je podla do bola.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije