Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi vlasnik

Jedan od Hrvatima omiljenih trgovačkih lanaca ide na prodaju

odjeća
Pixabay
01.09.2023.
u 09:32

Zbog velikih dugovanja kompanije Steinhoff, u čijem se vlasništvu nalazi 72% lanca Pepco, poljski trgovac će u idućem razdoblju dobiti novog većinskog vlasnika.

Poljski maloprodajni lanac Pepco uskoro bi trebao dobiti novog vlasnika, javlja B92. S druge strane, malezijski diskonter MR.DIY planira širenje u Europi, dok portugalski lanac Biedronka planira širenje u regiji.

Zbog velikih dugovanja kompanije Steinhoff, u čijem se vlasništvu nalazi 72% lanca Pepco, poljski trgovac će u idućem razdoblju dobiti novog većinskog vlasnika.

VEZANI ČLANCI:

Pepco je posljednjih godina bio jedan od najbrže rastućih neprehrambenih diskontera u Europi. Pepco je osnovan 1999. godine u Poljskoj, a u okviru grupe danas posluju i lanci Poundland, kao i Dealz.

Kako prenose poljski mediji, još uvijek nema službenih informacija o tome što će se događati s trgovcem koji nudi niske cijene na preko 3.200 lokacija širom Europe, piše Retail Serbia.

Europsko tržište postaje sve više zanimljivo trgovcima koji otvaraju diskonte. Malezijski diskonter MR.DIY koji posluje već u Turskoj i Španjolskoj planira velike operacije širom Europe. 

Video: Nesvakidašnji kupac: Zmija gmizala po policama u trgovini u Šibeniku

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar 365dias
365dias
10:11 01.09.2023.

taj pepco je "omiljen trgovački lanac"??? kome? nikad u životu nisam ušao u njihovu trgovinu...

Avatar Asterix
Asterix
10:59 01.09.2023.

Kontrolira li inspekcija koji je stvarni sirovinski sastav odjeće. Majice za djecu od par eura deklarirane 100% pamuk pamuka vidjele nisu.

BU
Bubaclex
10:11 01.09.2023.

Biedronka je poljski lanac. Zar vam ne bi bilo čudno da se portugalski dućan zove - biedronka? Svašta danas piše...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije