DVOJICA PRITVORENA

Jedan zlostavljao ženine unuke, drugi kćer

Nasilje u obitelji
Dubravka Petric/PIXSELL
30.08.2021.
u 16:01

Zbog sličnih nedjela iza rešetaka je završio i T.B. (43). Njega se osim za spolno uznemiravanje vlastite kćeri, sumnjiči i za obiteljsko nasilje i povredu djetetovih prava

Z.B. (69) pritvoren je jer ga se sumnjiči za više zloporaba djeteta mlađeg od 15 godina te više djela protiv braka. Istražni zatvor mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela, a sumnja se da je spomenuta zlodjela počinio od 2011. do 2019.

Sumnjiči ga se da je seksualno zlostavljao unuke svoje supruge. Djeca su njoj bila povjerena na odgoj nakon što im je preminula majka, a Z.B. se tereti da je djeci pokazivao spolovila, tražio da ga diraju, upoznavao ih s pornografijom...

Za priču se doznalo kada je jedno od djece nakon što je godinama bilo izloženo takvom ponašanju, o svemu odlučilo progovoriti djelatnicima Centra za socijalnu skrb. 

Zbog sličnih nedjela iza rešetaka je završio i T.B. (43). Njega se osim za spolno uznemiravanje vlastite kćeri, sumnjiči i za obiteljsko nasilje i povredu djetetovih prava. Živi s bivšom suprugom, a sumnjiči ga se da je nju i četvero djece, koja su s njima živjela tukao i vrijeđao. Sumnjiči ga se i da je spolno uznemiravao vlastitu sada 18-godišnju kćer.

Osim što ju je tražio da ga dira, osumnjičen je da ju je sa sobom vodio u hotel, gdje joj je davao alkohol. Djevojci je pozlilo, a nakon što se vratila kući sve je ispričala  majci koja ga je prijavila.  

VIDEO Par iz zabave napravio DNK test, no rezultati su ih šokirali

Komentara 2

IN
invicible
16:46 30.08.2021.

2m konopa ijako je i to blaga kazna ali djelotvorna

Avatar ysvlacionicy
ysvlacionicy
22:37 30.08.2021.

opet hdzeovci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije