USKORO SUĐENJE ALBANKI (29)

Jedini svjedok nesreće u kojoj su poginuli brat i sestra kod Dubrovnika je pomorac na kojeg je pala rampa trajekta

Foto: obiteljski album
1/3
06.09.2024.
u 07:39

Prvo ročište zakazano je za 10. rujna, no bez vozača kojeg je Albanka pretjecala jer je od jedan od poginulih pomoraca

Jedini svjedok teške nesreće koja je ovog proljeća kod Dubrovnika odnijela dva mlada života je poginuo u tragediji na trajektu u Malom Lošinju, doznaje Provjereno Nove TV, u mučnom slučaju koji traje već mjesecima. Braća Katarina (18) i Stipe (20) Đerek poginuli su na Jadranskoj magistrali kada je 29-godišnja Albanka Klevisa Ymeri nepropisno pretjecala automobil ispred sebe i frontalno se sudarila s automobilom u kojem su bila braća. 

- Nisam odmah shvatila da je to tako. Ljudi su dolazili u kuću, dešavalo se svašta, svi ti daju sućut, svi se žaluju. Ja se pitam kome daju žalost? - prisjetila se mučnih dana nakon smrti svoje djece majka Dragana. Obitelj je dodatno ostala šokirana nakon što je pritvorenoj Albanki nakon tri mjeseca omogućeno da se istražni zatvor zamijeni jamčevinom od 70.000 eura. Prvo ročište zakazano je za 10. rujna, no bez vozača kojeg je Albanka pretjecala jer je od jedan od poginulih pomoraca. 

- On je u svom svjedočanstvu naveo da su se iza njega nalazila dva automobila. Prvo Mercedes, pa onda BMW od Klevise. I Mercedes je započeo radnju pretjecanja dok je BMW, bez da se uvjerio može li pretjecati automatski pratio taj auto ispred sebe - kaže brat Viktor Đerek.

- Koliko se isplačemo, koliko vrijedi moja suza za njih dvoje naspram nekoga na sudu. To je kao rutinski. A nije rutinski. Ja sam i majka, ja sam ih rodila, ja sam ih odgojila. Živjeli smo skupa iz dana u dan iz mjeseca u godinu. Imali smo planove, imali smo snove, imali smo sve - dodaje majka. 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 5

PO
pozitivno
08:46 06.09.2024.

Ubila dvoje nevinih mladih lokanih osoba, do 8 godina, znaci do 4 godine po zivotu, vjerojatno 1-2 godine, sprdacina isto kao i odluka zupanijske sutkinje da ubojicu pusti iz pritvora, zivot vrlo malo vrijedi u Hrvatskoj!

VR
Vrbanek
09:23 06.09.2024.

Ovdje bi moglo biti svašta, mogla bi Albnica dobiti minimalno, odslužiti manji dio i pa-pa, Hdz kadar se lako umreži sa bratskom mafijom. Opet će pravi Hrvati biti potčinjeni.

Avatar Votum separatum
Votum separatum
09:10 06.09.2024.

Podsjeća na onaj film u kojem smrt ne možeš izbjeći 🤔

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije