Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADI RUŠENJA MOSTOVA

Jedna od važnijih autocesta u Njemačkoj biti će zatvorena, evo što morate znati

Njema?ka: Autocesta A6 zatvorena zbog rušenja mosta
Foto: Uwe Anspach/DPA
1/3
02.04.2024.
u 13:14

Vozači u Ruhrskom području suočavaju se s izazovnim vremenima jer će se njemačka autocesta A40 zatvoriti u oba smjera u Bochum Hammeu na nekoliko mjeseci. Međutim, to nije jedina poteškoća s kojom će se suočiti sudionici u prometu.

Nedavna najava o potpunom zatvaranju njemačke autoceste A40 u Bochum Hammeu izazvala je zabrinutost među putnicima i vozačima u Ruhrskom području. Prema izvješćima njemačkih medija, obnova i djelomično rušenje desetaka mostova duž autoceste predstavljat će izazov za sudionike u prometu. Posebno je istaknut most u Bochum Hammeu, star 65 godina, koji bi trebao biti uklonjen nakon Europskog nogometnog prvenstva, prenosi Fenix magazin.

Rušenje mostova zbog nedovoljne nosivosti i značajnih statičkih nedostataka postaje neizbježno, što rezultira zatvaranjem jedne od ključnih njemačkih autocesta, A40. Iako vozači možda nisu zadovoljni takvom odlukom,  ova mjera održavanja je nažalost nužna.

Naime, radovi na rušenju su planirani od kolovoza do studenog, ali se očekuje da će vlasti osigurati prolazak kroz gradilište kroz cestu s ograničenim prometom. Ipak, zatvaranje će obuhvatiti samo sjeverni dio mosta, omogućavajući dvosmjerni promet na preostalom dijelu. No, ovo preusmjeravanje prometa će potrajati nekoliko mjeseci, što će stvoriti dodatne izazove na autocesti A40.

FOTOGALERIJA Ovo je najviše naseljeno mjesto u Hrvatskoj: Ima samo 36 stanovnika koji govore 'što' i 'kaj'

Njema?ka: Autocesta A6 zatvorena zbog rušenja mosta
1/29

POVEZANI ČLANCI:

Napetost na autocesti A40 će potrajati sve do jeseni 2025. godine, što znači da će vozači biti izloženi dugotrajnom stresu i imat će trajan utjecaj na njihovu mobilnost dok se radovi ne završe i autocesta ne bude potpuno otvorena za promet.

VIDEO Automobilom probio ogradu i pokušao se probiti do središta FBI-a: Nije stigao daleko

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije