Nikad ga nisu vratili

Jedrenjak 'Jadran' zarobljen u Crnoj Gori, a vez u Lori ga čeka

19.10.2023.
u 12:53

Izvan crnogorskih teritorijalnih voda ne smije zbog spora s RH, zapušten je i loše održavan. Biser među školskim brodovima bio je na remontu u Tivtu kada je počeo rat.

Komentara 8

DU
Deleted user
18:29 19.10.2023.

Jadrane vrati se, Plenki i Grlić plaču za tobom...

GO
goran2hr
09:30 20.10.2023.

Da li nam baš to treba? Ne bi li za potrebe školovanja mornara bolje bilo izgraditi novi, moderni i sigurni brod?! A krene li se u restauraciju Jadrana, biti će to financijska rupa bez dna, a na kraju priče opet starudija.

DU
Deleted user
15:11 19.10.2023.

Ne kužim, pa valjda je SR Crna Gora imala more u doba kad se raspadala YU, a ima ga i sad. Zar nije i ona polagala pravo na dio plovila bivše države.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije