PROMO

Još 13 dana do kraja WienerAI pretprodaje

Foto: promo
1/2
19.07.2024.
u 15:31

WienerAI (WAI) je sada u završnom dijelu svoje pretprodaje.

Preostalo je samo 13 dana, a pretprodaja WienerAI-ja je već prikupila impresivnih 7,5 milijuna dolara i taj broj raste iz dana u dan. Projekt, koji spaja humor i naprednu tehnologiju, privukao je pažnju i početnika i iskusnih ulagača na tržištu.

Pretprodaja WienerAI tokena

Kripto investitori usmjerili su pažnju na WienerAI dok njegova pretprodaja ulazi u ranu fazu. Prema službenoj web stranici, ulagači imaju još 13 dana da nabave WAI tokene po pretprodajnoj cijeni od 0,00073 dolara. Tim iza WienerAI-a olakšava ulazak u pretprodaju prihvaćanjem plaćanja u ETH, BNB, USDT, te kreditnim i debitnim karticama. Pored toga, nude mogućnost trenutnog ulaganja za vlasnike WAI tokena.

Trenutno procijenjeni godišnji prinosi iznose 153%, a investitori su već kupili više od 6,7 milijardi WAI tokena. Planirano je da WAI tokeni budu izlistani na burzama počevši s DEX-ovima nakon završetka pretprodaje, pri čemu im je prioritet likvidnost.

Velikih 6,9 milijardi WAI tokena (10% ukupne ponude) bit će korišteno za osiguranje nesmetanog trgovanja. Dodatnih 20% ukupne ponude rezervirano je za marketinške aktivnosti. Marketing je ključan za nove kriptovalute, jer viralna atraktivnost može biti presudna za uspjeh projekta.

Posjetite WienerAI

WienerAI nudi besplatnog trejding robota kojeg pokreće AI

WienerAI nije samo još jedan meme coin s duhovitim imenom. Iza projekta stoji ozbiljna tehnologija. Zvijezda projekta je WienerAI-jev trejding bot koji koristi umjetnu inteligenciju, dizajniran da kripto trgovcima pruži konkurentsku prednost.

Foto: promo

Ovaj bot nudi značajke poput analize potpomognute umjetnom inteligencijom, jednostavne zamjene tokena i MEV zaštite koja sprječava vodeće botove da vam ukradu zaradu. Najbolje od svega je to što je korištenje WienerAI-jevog bota potpuno besplatno.

Osim toga, razvojni tim ima još veće planove. Planiraju opsežnu marketinšku kampanju, šireći zajednicu "Sausage Army" i ciljajući na "preuzimanje" Ethereum mreže.

WienerAI račun na X platformi sada ima  preko 15.500 sljedbenika. Ako WienerAI ispuni rani hype, mogao bi postati revolucionaran projekt. YouTube analitičar ClayBro vjeruje da bi WAI mogao biti "sljedeći 10x meme coin." Njegov kolega analitičar Michael Wrubel također je oduševljen projektom. Izjavio je da je WAI njegov "najbolji AI meme kripto za 2024."

S obzirom na popularnost AI kripto sektora ove godine, Wrubelova podrška mogla bi imati značajan utjecaj.

 Posjetite WienerAI

WienerAI je novi miljenik meme coin svijeta s obećavajućom budućnošću

Hype oko WienerAI-ja nije bez razloga. Postoji nekoliko konkretnih razloga zašto ovaj projekt s temom pasa kobasice dobiva na popularnosti.

Foto: promo

Pametni ugovor projekta revidirala je sigurnosna tvrtka za blockchain SolidProof. To pruža razinu povjerenja koja često nedostaje kod novih meme coina.

WienerAI-jeva online zajednica također brzo raste, s Telegram kanalom koji se širi impresivnom brzinom. Ova rana podrška mogla bi biti ključna za dugoročnu održivost WienerAI-ja.

Zanimanje investitora potaknuto je i nedavnim uspjehom meme coina s praktičnim korisnostima. Primjeri poput Hamster Kombat (HMSTR) i Notcoin (NOT), sa svojim mehanizmima kripto nagrada, postigli su veliku popularnost.

WienerAI bi mogao biti sljedeći koji će slijediti sličnu putanju. Kombinacijom privlačnosti memea i praktične korisnosti, čini se da WienerAI ima dobitnu formulu za uspjeh. Naravno, s meme coinima ništa nije sigurno.

Za investitore koji su spremni preuzeti veći rizik, WienerAI je projekt s puno većim potencijalom od nekog prosječnog tokena.

Posjetite WienerAI

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije