Na Pantovčaku

Josipović primio vjerodajni​ce veleposlanika Albanije

Ivo Josipović
Foto: Marija Kundek, Ured Predsjednika RH
1/4
12.10.2014.
u 16:48

veleposlanik Ilir Melo zahvalio je Hrvatskoj na svemu što je učinila i dalje čini za albansku nacionalnu manjinu.

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović primio je vjerodajnice Nj.E. Ilira Mela, veleposlanika Republike Albanije u Republici Hrvatskoj, sa sjedištem u Zagrebu.

U kratkoj izjavi za Večernji list veleposlanik Ilir Melo rekao je da će raditi na ojačavanju gospodarskih i političkih odnosa između dviju prijateljskih zemalja, Albanije i Hrvatske.

Kako kaže, ima još mnogo projekata, a posebice u turizmu, koje bi mogli proširiti. Isto tako, veleposlanik Ilir Melo zahvalio je Hrvatskoj na svemu što je učinila i dalje čini za albansku nacionalnu manjinu jer su upravo te manjine mostovi spajanja dviju zemalja.

>>Picula pitao EK za mjere pomoći Jadransko-jonskoj makroregiji

Komentara 2

TV
tv5378
17:47 12.10.2014.

Gospodine Hasan.Nista o Regionu o Zapadnom Balkanu? Kako to?Nesto tu nije u redu,ako nista drugo iz ciste kurtoazije ste mogli spomenuti nastojanja I zelje (koje svi znamo ) predsjednika Josipovica.

AP
apolon
09:44 13.10.2014.

E, tako to u pravim demokracijama mora biti...potrebna je neprestana hiper-produkcija slika našeg voljenog dr.Ive ....??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije