NE STIŠAVAJU SE NEREDI

Kad monstruozni zločin i lažne vijesti padnu u ruke ekstremista

10.08.2024.
u 15:44

Iako je brzo objavljeno da počinitelj zločina u Southportu nije migrant, napadi na džamije i objekte u kojima su migranti proširili su se diljem Velike Britanije poput požara

Komentara 52

IG
IgorY
12:54 11.08.2024.

Na žalost sve krivo. Nije problem u vijestima, jer i one su malo drugačije od onogs što se plasira. Problem je ono što je dovelo do toga a to su muslimanski imigranti koji nisu ni došli sa namjerom niti daa se asimiliraju u društvu, a niti da rade. Došli su živjeti na račun države i njenih graađana. Uz to donijeli su povećani kriminal i nesigurnost domicilnog stanovništva i sada se nečemu čudite. Do sada se njihov kriminal maksimalno zataškavao, ali normalno to nije moguće u nedogled jer ljudi se sa time svakodnevno sreću na ulici. To je dovelo do enereda, a ovo o čemu pšričate je skretanje teme i traženje problema na krivom mjestu.

Avatar Semper5
Semper5
23:20 10.08.2024.

Englez napiše nešto nepoćudno na FB dobije 14 tjedana zatvora. Drugi prodavao "anti-imigrantske" naljepnice, dobio 2 godine zatvora. Imigrant silovao 12 godišnju djevojčcu i dobije 180 sati društvenokorisnog rada, ni dana zatvora. I onda se čudite što se događa. U kojem paralelnom svemiru vi novinari živite?

Avatar Orao
Orao
21:26 10.08.2024.

Netočno, stvari kuhaju već duže ovo je samo bio okidač

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije