PRIMJER RAZORENOG DRUŠTVA

Kada ti je ćaća 'zadužio' Hrvatsku, omogućio ti je da postaneš – nedodirljiv

26.10.2024.
u 19:15

Nediljko Dujić i njegova obitelj proteklih su mjeseci u središtu pozornosti hrvatske javnosti zahvaljujući, prije svega, bezobraštini i osjećaju svemoći jedne od njegovih kćeri. Pitanje je bi li se ikad saznalo koliko je ova obitelj krvarila za Hrvatsku da nije bilo jednog požara...

Komentara 22

Avatar Žuti
Žuti
20:08 26.10.2024.

Uspješni i moćni roditelji najviše griješe kada djecu od malena dižu na tron i odgajaju da su bolji od drugih samim svojim postojanjem. Naša elita bi se trebala ugledati ja Japance. Tamo i sin vlasnika megakorporacije kreće od čišćenja hale, radi posao plave kute.

LO
Lojzek1967
20:49 26.10.2024.

Fuj fuj fuj ADZ.....

Avatar ljutapizza
ljutapizza
19:49 26.10.2024.

Pa ne znam... Za razliku id prijašnjih vremena, ova je bar u javnosti razapeta svaki dan. Zasluženo. No i prije i sad drugovi i djeca drugova su zaštićena bolje od ličkih medvjeda. A da ne govorimo o leglu novinara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije