VELIKA ANALIZA

Zbog afera im je palo već pola Vlade. Europski organi istražuju taj 'novi, očišćeni' HDZ

13.11.2021.
u 10:09

U Plenkovićevu novom HDZ-u i danas sijede ljudi koji su u njemu sjedili i u vrijeme afere Fimi media, poput Branka Bačića i Gordana Jandrokovića, koji su uz to sada kooptirani i u sam stranački vrh. No gore od tvrdoglavih činjenica koje ga na njegovu žalost svakodnevno demantiraju za Plenkovića je to što je obrazac ponašanja bilo starog ili tzv. novog HDZ-a ostao – isti. Od Sanadera pa preko Jadranke Kosor i Tomislava Karamarka pa sve do Andreja Plenkovića, svi predsjednici(e) HDZ-a suočavali su se sa situacijama da se pojedini visokopozicionirani članovi te stranke češće mogu vidjeti na strancima novinskih crnih kronika nego na stranicama novinskih rubrika koje se bave političkim životom zemlje. U svakoj ozbiljnijoj aferi koja je proteklih godina zatresla zemlju, gotovo bez izuzetka, bio je i neki visokopozicionirani član HDZ-a.

Ključne riječi

Komentara 34

RO
romobil
10:28 13.11.2021.

Hdz? Nemoguće. Oni su sad novi Hdz....stari Bačić je novi Bačić, stari Njonjo je novi Njonjo, stari Đakić je novi Đakić....😄😄😄😄

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
12:24 13.11.2021.

Ja ne znam šta čeka Središnjica,,, kako to da nisu poslali svoje naj elitnije postrojbe na ovaj tekst??...valjda još spavaju-umorni su od jučerašnjeg branjenja Novog Hadezea od slučaja "softver"..ovo su napadi iz dana u dan na Novi hadeze i to ne može obraniti ni kineska armija a kamo li ta omanja internet bojna iz Središnjice

Avatar BitceSveOK
BitceSveOK
12:45 13.11.2021.

I Sanader je nosom parao nebo pa vidimo gdje je završio. Krađa se danas razmahala gore nego u Sanaderovo vrijeme. Plus covid maltretiranje. Plenki, sori al nećeš se izvući.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?