Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANIJEL PRERAD

Kakav bi to vojni rok mogao biti priprema za moguće sukobe?

28.06.2024.
u 08:45

Nijedna kratka obuka neće dati priliku vojniku da u ratu kakav se sada vodi u Ukrajini preživi dulje od nekoliko tjedana

Ključne riječi

Komentara 2

GO
goran2hr
11:41 28.06.2024.

O kakvom ratu mi to pričamo? O ratu u cilju obrane RH, eventualno Hrvata u susjedstvu ili o nama tuđem ratu u Ukrajini? Ako se radi o ovom prvom, obuka (ali kvalitetna i pametna) trebala bi trajati duže. Ako se radi o ovom drugom i odlasku Hrvata u rat za tuđe interese, po četvrti put, onda bolje da takve obuke uopće i ne bude, a nekud daleko, ne ide nitko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije