Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kako izgledaju izvanzemaljci? Kako ćemo ih uopće prepoznati?

14.10.2023. u 07:48

U javnosti se za svemirce ustalio izraz "mali zeleni". Naravno, za to su zaslužni Amerikanci. Farmeri Elmer Sutton i Billy Ray Taylor pucali su 1955. u Hopkinsvilleu u okrugu Christian u Kentuckyju na "male ljude" koji su, kao u nekom vesternu, napadali njihovu farmu

Ključne riječi

Komentara 2

CR
crocro
10:03 15.10.2023.

Ja se pitam, zašto izvanzemaljce (ako postoje), oslikavaju u ljudskom obličju, a to znači da imaju noge nalik ljudskim, da imaju ruke nalik ljudskim, da imaju tijelo nalik ljudskok, da imaju glavu nalik ljudskoj s uvećanim očima, ustima i nosom. To znači da imaju sva ljudska obilježja a navodno dolaze iz dubine svemira tj. izvan planeta Zemlje. Čovjek je svoje obličje razvijao kroz desetke tisuća i milijune godina da bi došao do današnjeg izgleda. I današđnji izgled čovjeka je u tranziciji u neko drugo obličje. Sasvim je sigurno da za 1 000 000 godina ili više milijuna godina, ako čovjek i Zemlja budu postojali, čovjek neće zadržati današnje obličje i kada bi vidjeli tog čovjeka u budućnosti, vjerojatno ga ne bi prepoznali. Bilo kakav stvor izvan planeta Zemlje, ako postoji, može imati sasvim drugačiju povijest svojega obličja, ovisno s kojega planeta dolaze i kakvi tamo uvjeti vrijede za život. Svaki živi stvor mora imati uvjete za život, a to je zrak, svjetlost, toplina, voda. Gdje piše da izvanzemaljac iz nekog drugog dijela svemira mora imati dvije noge, možda ima četiri ili šest, moždfa mu ruke služe i kao ruke i kao noge, možda nema glavu poput čovjeka, oči na mjestu gdje i čovjek, nos na mjestu gdje i čovjek, možda to sve ima drugačije raspoređeno i u cijelosti nema obličje čovjeka. Ne protivim se razmišljanjima da je sličan čovjeku ali isto tako, ako ga nismo u živo vidjeli, može biti u svakom drugom obličju. Nema autentičnih dokaza o izvanzemaljima.

JO
JOZO
13:27 14.10.2023.

Ne moraju uopće biti nama vidljivi. Mogu biti u nekoj drugoj dimenziji. Ono što mi vidimo je vrlo mali dio spektra u Univerzumu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije