TEŽAK UDARAC ZA IZRAEL

Kako je Hamas izvršio operaciju 'Potop Al-Aksa'? Cyber napadom 'ubili' radare u vojnim bazama

08.10.2023.
u 23:37

Većina pripadnika Hamasa bila je odjevena u vojnu uniformu izraelske vojske, što im je omogućilo nesmetano približavanje vojnim bazama

Komentara 6

22
224
07:51 09.10.2023.

Nama se također može vrlo lako dogoditi slično, opustili smo se potpuno. Već dugo naše vladajuće strukture nam prodaju priče o našim velikim pobjedama a pri tom zapuštaju odbrambeni sustav. Naši dečki ne služe vojni rok. Pa makar da suu u osnove rukovanja pješačkim oružjem upućeni. Osim srca treba posjedovati i znanje i materijalna (vojna) sredstva. Naši istočni susjedi koji "kuvaju" uvijek i svuda imaju vojni rok i užurbano se naoružavaju a kod nas "selo gori a baba se češlja". Ne troše oni novce bez veze, opametimo se ljudi.

Avatar Behemot
Behemot
01:44 09.10.2023.

Par dana prije ovog napada Izrael je dronovima napao vojnu akademiju u Siriji pri čemu je poginulo 100 pitomaca a 250 je ranjeno. Nije baš pristojno dobrosusjedsko ponašanje. Međutim, u vanjskoj politici vodim se samo hrvatskim interesima. Izrael je Hrvatsku priznao 1992. Sirija do dan danas, 32 godine nije službeno priznala Hrvatsku (durili se zbog lojalnosti Nesvrstanima i podrške Beogradu). Tako da je izbor jasan, imamo stranu sa kojom surađujemo i drugu stranu koja Hrvatskoj ne želi ništa dobrog.

Avatar Grubi
Grubi
23:47 08.10.2023.

Izvrsili su samoubojstvo, Izrael nece brzo stati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije