Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO SE DOGAĐA U SDP-u

"Zakotrljati se u pozitivnom smislu za SDP može jedino ako Grbin sam ode"

06.09.2023.
u 17:11

Burna sjednica održala se krajem prošlog tjedna na kojoj je više članova Predsjedništva Grbinu dalo do znanja da bi promjeni kandidata za premijera trebalo biti nešto o čemu vrijedi razmisliti i raspravljati

Komentara 23

DU
Deleted user
17:29 06.09.2023.

Zelim SDPu 100 godina Grbina, Pedje, bre...

Avatar horuk
horuk
17:17 06.09.2023.

Čovjek ima odlične internacionalne kontakte, naprimjer preko žene za Junivirziti of Kragujevac. Tu se dobiju najekskluznije diplome za sve... ako imaš tamo rodbinu i lovu za podmazati. Sasvim ok.

Avatar LooneyTooney
LooneyTooney
17:24 06.09.2023.

Lako. Gdje god su pogledali Grbin ima boravište, prebivalište, odvojen život, stan, ženin stan, vikendicu, srce u Kumrovcu, glavu u oblacima kod nebeskog naroda. Čovjek je jednostavno svestran i pokriva sve općine. Pa čak i neke u inozemstvu, primjerice, horuk-navedenii Juniverziti in Kragudževac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije