Kako se primio 'ose', tako se primio i rezolucije od koje su svi digli ruke

28.08.2024. u 09:10

Matić u svojoj knjizi opisuje kako su branitelji s punkta "Kivi", između odlazaka na stražu ili u bitku, gledali na TV-u europske političare koji su utjecali i na našu sudbinu. Na kraju je i on postao jedan takav, europski važan izabrani zastupnik jednog naroda koji je ginuo za svoju slobodu, svoja prava, ali i prava manjina i demokraciju

Komentara 1

GO
goran2hr
10:59 28.08.2024.

Nije on uopće bio "europski važan". U EU parlamentu od ~ 700 zastupnika, tih 12 hrvatskih nisu - ništa važno. Kao ni Hrvatska, kada konačno EU države ostanu bez prava veta. Oni mogu izglasati da se u Hrvatsku skladišti nuklearnii otpad i mi bi to morali prihvatiti. Kao i EU kvote migranata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije