GODINA NA IZMAKU

Kako su analitičari ocijenili Plenkovićevu Vladu u izazovnoj godini

23.12.2023.
u 09:00

Minusi su korupcijske afere, promašaji u kadrovskoj politici, nedovoljno hrabre reforme, neučinkovite demografske politike, plusevi europska politika i borba s krizom

Komentara 25

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
10:23 23.12.2023.

Ja mu dajem jedinicu.

ST
Stradivari777
22:13 23.12.2023.

Koji analitičari, koji? Vlast proizlazi iz naroda i samo na izborima će se pokazati da du ove ankete napumpane za dvije velike stranke. Dolazi vrijeme promjena, i oni su toga svjesni. Zato su i napravili aferu mreža.

ZI
zinegoid
08:00 24.12.2023.

lik je kralj. vlada ne postoji, tu se vlada apsolutistički. možda mu se netko od njegovih podanika usudi proturiječiti. još k tome, kako tvrde izvori bliski tuđim službama da se u privatnom okruženju hvali da ovi njegovi ne mogu pokrasti koliko on može novca namaknuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije