09.06.2015. u 12:00

Jutarnji je nabrojio čak 41 Milanovićev službeni put unutar Hrvatske ovog proljeća

Zoran Milanović, hrvatski premijer, učestalo posljednjih dana obilazi Hrvatsku što svi vide kao predizbornu kampanju iako njegovi suradnici poručuju da je to zbog većeg broja investicijskih projekata širom zemlje. Jutarnji je nabrojio čak 41 Milanovićev službeni put unutar Hrvatske ovog proljeća čime se premijer ozbiljno približio bivšem predsjedniku RH Ivi Josipoviću koji je prošle godine naglo intenzivirao protokolarne aktivnosti i od ožujka do svibnja 2014. odradio 43 posjeta diljem zemlje. „Tour de Croatie" Josipoviću nije pomogao, a hoće li Milanoviću, vidjet ćemo vrlo brzo.

Još jedan dekan splitske Ekonomije ima sjajan plan

Željko Garača, dekan Ekonomskog fakulteta u Splitu, ovih dana postao je član Vijeća za gospodarska pitanja predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović. Garača u razgovoru za Jutarnji tvrdi da ima skup mjera koje bi Hrvatsku izvukle iz krize i već u drugoj godini donijele rast od pet posto. Garačin plan zvuči primamljivo ako zanemarimo da predviđa jednokratnu devalvaciju kune za deset posto i ako zanemarimo da je na mjestu dekana zamijenio Branka Grčića. I on je tvrdio da ima sjajan plan.

Mornar zadovoljan skandalom jer je dobio medijsk

Vedran Mornar, ministar znanosti, obrazovanja i sporta, nakon sramotnog ukidanja dodjele Oskara darovitim učenicima te „spašavanja Oskara", izjavio je da je „dobro što se ovo dogodilo jer je Oskar došao u medije". Uz uštedu na PR uslugama.

Do održiva rasta uz reciklažu starih krpa

Mirela Holy, predsjednica ORaH-a (Održivi razvoj Hrvatske), vrlo je plastično predstavila javnosti principe održiva razvoja na primjeru koncepta cirkularne ekonomije u modnoj industriji. Promocija ideje da ništa nije smeće odvijala se pod nazivom „Upecaj staru haljinu i bez zlatne ribice stvori novo radno mjesto", a Holy je pozvala žene i mlade kreativce da od stare odbačene odjeće stvaraju nove odjevne predmete. Najbolji kreator bit će nagrađen u duhu cirkularne ekonomije starim, ali upotrebljivim šivaćim strojem. Nakon što je reciklaža stare odjeće dobila novo, ljepše ime – cirkularna ekonomija, sa zanimanjem čekamo nove upute za život kopanjem po kontejnerima sa smećem.

>> Milanović pregrizao jezik i počeo presijecati vrpce

>> Miljenić šalje u automatski stečaj tvrtke hrvatske elite

Komentara 18

Avatar mirica19
mirica19
12:23 09.06.2015.

Ne bi li se ovo trebalo zakonom uredit??

UI
Uvijek_iskreno
12:24 09.06.2015.

Može Milanović putovati koliko hoće ali izbore neće dobiti!

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
12:25 09.06.2015.

Ništa neće spasiti Milanovića... Uzalud mu sva putovanja i lažne optužbe protiv HDZ-a... partija će doživjeti debakl...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije