Ovo nije lako!

Kandidati se vozili Splitom u invalidskim kolicima

invalidska (1)
Foto: Tino Juric/Pixsell
1/3
15.05.2013.
u 13:14

Svi osim Željka Keruma provozali su se u invalidskim kolicima gradom te pokušali ući u poštu, HNK, Finu, javni WC...

Desetero kandidata za splitskog gradonačelnika, svi osim Željka Keruma, provozali su se u invalidskim kolicima gradom te su pokušali ući u poštu, kazalište, Finu, javni zahod... Akciju je organizirala Info zona i Udruga mladih Prijatelj u suradnji s Udrugom osoba s invaliditetom Split.

– Osjećam se kao građanin drugog reda, nemoćno – rekao je Vjekoslav Ivanišević (HDZ) čija je kolica gurao Damir Vidošević (kandidat don Ivana Grubišića).

– I sami ste svjedoci kako su u vrijeme Željka Keruma osobe s invaliditetom dobile sjajne uvjete za kretanje po gradu! – sarkastična je bila nezavisna Sanja Bilač koja je uz pomoć SDP-ovca Ive Baldasara pokušala ući u splitsko kazalište.

Svi su bili složni kako nije bilo lako – ni biti u kolicima ni gurati ih. Rok u kojem su svi pristupi javnim ustanovama trebali biti prilagođeni osobama s invaliditetom bio je 2009. godine.

>>'Kerum je u koaliciji s SDP-om. Fali don Ivan da ih blagoslovi'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije