OLUJNO JUGO NAPRAVILO NERED

Kaprije pod smećem nakon nevremena u Dalmaciji: 'A uredno nam šalju račune'

Foto: Šibenikin
1/4
09.12.2021.
u 11:37

Kao što su meteorolozi i najavljivali, s prvim satima četvrtka stiglo je i pravo zimsko vrijeme

Jako nevrijeme praćeno olujnim jugom poharalo je Dalmaciju. U gorju je palo nešto snijega, a u Dalmaciji kiša i vjetar rade uglavnom probleme u prometu. Olujno jugo napravilo je 'nered' i na Kapriju. 

- Ovo je nebriga Zelenog grada, jer u dva mjeseca nisu pokupili krupni otpad. Nakon jučerašnjeg nevremena Kaprije je totalno pod smećem i nitko od zaduženih ne vodi računa o tome, a uredno nam šalju račune svaki mjesec – kazao je Šibenčanin za ŠibenikIn.

1/4

Inače, kao što su meteorolozi i najavljivali, s prvim satima četvrtka stiglo je i pravo zimsko vrijeme - zabijelilo se diljem Hrvatske. 

Visoki valovi noćas i jutros poplavili su dio obale. Prema dostupnim informacijama, plima je bila najintenzivnija na području Vodica, gdje se velik dio rive noćas našao pod morem. Plime je bilo i u Splitu. Valovi su nanijeli ogromne količine šljunka i kamenja na plaže okrenute prema jugu.

 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
12:00 09.12.2021.

ah te komunalne službe.... ne očiste u sat vremena nakon nevremena i odmah ne valja. tako i kod nas na sjeveru čim počne snijeg, odmah ovi iz sporednih ulica prigovaraju kako se kod njih ne čisti snijeg....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije