Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tajna sefa

Karađorđevići: Želimo svoje blago iz Titova sefa

Titova štafeta (1)
Duško Marušić/PIXSELL
11.09.2013.
u 09:40

Nakon što su se zakotrljale priče o sadržaju Titova sefa, počeli su se javljati nasljednici i drugih srpskih dinastija

Nije trebalo dugo čekati reakciju obitelji Karađorđević nakon što su u sefu Narodne banke u Srbiji u Titovu sefu, prema riječima predsjednika Državne komisije Olivera Antića, pronađeni predmeti u njihovu vlasništvu. 

Beogradski Blic doznaje kako će tražiti da im se vrate dragocjenosti koje im pripadaju, ali zatražit će neka se utvrdi kako su ti predmeti uopće došli u Titov posjed.

Podsjetimo, u sefu su pohranjene stvari pronađene nakon smrti Josipa Broza. 

– Sada se tek vidi da je izmišljena priča kako je tu riječ o Titovim stvarima. No, pitanje je i na temelju čega su onda predmeti koji su vlasništvo Karađorđevića smješteni u depo NBS. U njima se čuva državna imovina i ne možemo ni vi ni ja neke naše dragocjenosti, pod uvjetom da ih imamo, položiti u depo NBS-a – kaže član Krunskog vijeća Dragomir Acović.

Nakon što su se zakotrljale priče o sadržaju Titova sefa, počeli su se javljati nasljednici i drugih srpskih dinastija koji pretpostavljaju da bi se tu mogli pronaći i predmeti njihovih predaka.

>>Antić: U sefu nema ništa Titovo, sve je od Karađorđevića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije