žestoka gospođa

Kaštelanka mjesecima pljuskala supruga i dvoje djece

\'slavonija-25.11.10-slavonski brod -hrvatska -  rn:alkoholizam--opijanje brodske mladezi po svojemu obimu i ucestalosti u posljednje vrijeme prerasta u pravu posast, na slici jedna od policijskih akc
Ivica Galović/PIXSELL
28.04.2011.
u 14:32

U više navrata je pijana u obiteljskom stanu u Kaštel Starom najprije išamarala supruga, a potom nasrtala na djecu. Uz batine ih je i “sočno” vrijeđala.

SPLIT - U srijedu su kaštelanski policajci prijavili čak tri slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji. U dva su slučaja nasilnici muškarci, a u jednom žena! I to vrlo žestoka.

Policija je, naime, kazneno prijavila 55-godišnju Anu M. iz Kaštel Starog koju sumnjiči da je od kolovoza prošle godine do 24. travnja 2011. zlostavljala svog osam godina mlađeg supruga i djecu, sina od 15 i kćer od 13 godina.

U više navrata je pijana u obiteljskom stanu u Kaštel Starom najprije išamarala supruga, a potom nasrtala na djecu. Uz batine ih je i “sočno” vrijeđala.

Komentara 8

Avatar Panter2007
Panter2007
17:40 28.04.2011.

Neka dodje meni u Kandze daje Poderem ko Krmaca Masnu Vrecu.Nebih joj palo na pamet Vridat Muza i Dicu nikad vise.

OB
-obrisani-
17:46 28.04.2011.

mora da nije bila dobro hebena i osvečivala se suprugu za nemoć spolnog opčenja

OB
-obrisani-
17:32 28.04.2011.

pa to se svaki dan događa,samo što se to mora zataškavati.Jer muškarci su uvijek zlostasvljači,bar se to tako mora prikazivat,jer su feministice prevladale ovim našim krajevima.FUJ,BLJAK,PLJUC

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije