Zagreb

Kćer (53) napala majku nožem u Veslačkoj ulici

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
16.10.2014.
u 11:54

Susjedi su odmah pozvali policiju i hitnu pomoć, a ozlijeđena 75-godišnjakinja odmah je prevezena u KB Sestara milosrdnica

Kćer (53) teško je ozlijedila svoju majku (75) kada ju je izbola kuhinjskim nožem u stanu u Veslačkoj ulici u Zagrebu jučer oko 19 sati. Susjedi su odmah pozvali policiju i hitnu pomoć, a ozlijeđena 75-godišnjakinja odmah je prevezena u KBC Sestara milosrdnica.

Osumnjičena 53-godišnjakinja koja je pokušala ubiti majku nije ozlijeđena i prevezena je u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu.

>> Timovi Hitne godišnje imaju 85 tisuća intervencija

>> Manijak napao i zaklao četvero djece na putu do škole

Komentara 1

BA
balic
13:02 16.10.2014.

Monstrum a ne kcer.Koje dijete svom roditelju tako sta napravit moze.?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije