Kuća još nije uređena, gradonačelnik i odabranica pronašli zamjenski dom

Kerum i Fani žive na jahti i grade vilu od 600 kvadrata

Fani Horvat i Željko Kerum
Foto: Ivana Ivanović/VLM
1/10
28.10.2009.
u 17:47

Jahta Maiora 33, koja je dobila ime po Kerumovu sinu, ima osam kabina za putnike ili stanare i luksuzno opremljen salon.

Gadno je kad se čovjek rastavi, još gore kad pri tome izgubi i krov nad glavom. Obično supruga s djecom ostane u dotadašnjem bračnom stanu, a muškarac je taj koji se mora snaći. To se, eto, dogodilo i gradonačelniku Splita Željku Kerumu. Njegova još zakonita supruga s djecom ostala je u obiteljskoj kući na Trsteniku, a Željko se morao snaći. Imao je malo teži zadatak jer mora misliti i na svoju novu odabranicu, usto trudnu Fani Horvat.

Novinari su već prije otkrili da su Željko i Fani neko vrijeme živjeli u apartmanu na vrhu njegova prodajnog centra Joker pa je Željko morao pronaći drugi smještaj.

Ploveća vikendica
Kako se kuća na Mejama u kojoj će živjeti još uređuje, Željko i Fani već neko vrijeme žive u njegovoj jahti Joke, koju je nazvao po sinu, u splitskoj ACI-jevoj marini.

Možda je bolje reći da na jahti samo spavaju jer gradonačelnik ranom zorom izlazi iz ljubavnog gnijezda i odlazi za svojim poslom. Fani ostane malo dulje, doručkuje pa ode. A na jahti Fani ništa ne nedostaje. Luksuzno je plovilo ta Maiora 33, Kerum ju je platio oko deset milijuna eura, još se naziva i plovećom vikendicom. Ima čak osam kabina za putnike, ovdje stanare, te luksuzno opremljen salon.

Mogućnosti jahte još više dolaze do izražaja kada upali svoja dva motora od po 2400 konjskih snaga, no i privezana za kraj pruža više nego solidan smještaj Željku i Fani.

Sve će se promijeniti kad na svijet dođe njihovo dijete, no do tada će i kuća valjda biti posve spremna za useljenje.

U privatnika na pregled
A Fani, kad su posrijedi ginekološki pregledi, nije poklonila povjerenje splitskom KBC-u kojem je na čelu Željkov politički protivnik Dujomir Marasović, već se odlučila za privatnu kliniku Kalajžić. A ta je ustanova, koje li slučajnosti, samo nekoliko stotina metara od bivšeg Željkova doma na Trsteniku u kojemu mu još žive supruga Ankica i djeca!

U privatnoj poliklinici svojim klijentima nude brze i kvalitetne usluge uz maksimalnu diskreciju. Jest da je to malo skuplje, no Kerum nije nikada imao problema s plaćanjem onoga što treba njegovoj Fani.

Valja još vidjeti gdje će ona odlučiti dijete donijeti na svijet – u starom rodilištu u splitskom KBC-u, jer do novoga još nije završena cesta, ili će možda odabrati neku privatnu rađaonicu.

Ključne riječi

Komentara 15

CR
crocro
07:32 29.10.2009.

Što reći na ovo. Draga djeco i studenti, učite i budite marljivi, jer ćete i vi možda jednoga dana ubirati plovove svoga znanja. Jer samo je znanje budućnost.

OB
-obrisani-
11:49 29.10.2009.

Šta se hvalite. Imamo i mi naše Kerume. I naši Kerumi su veći i jači od vašeg!!!

OB
-obrisani-
07:30 29.10.2009.

Pa u kojoj zemlji je taj vlain nalupao toliko bogatstvo, dok su branitelji poniženi. Neizbježna je opet proleterska revolucija i diktatura proletarijata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije