NAJVEĆI BILATERALNI ZAJMODAVAC

'Osvojili' Afriku s 51 milijardom dolara: Sad su najsnažnija sila na crnom kontinentu, europske zemlje 'obrisali' su s karte

06.09.2024.
u 15:36

Kina i Afrika čine trećinu svjetskog stanovništva. Bez naše modernizacije neće biti globalne modernizacije – rekao je kineski predsjednik Xi Jinping na summitu Kina – Afrika u Pekingu

Ključne riječi

Komentara 34

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
15:41 06.09.2024.

Onda inženjeri i slični iz Afrike neka idu u Kinu, a ne da svi bježe u Europu. I ove iz EU lijepo isporučiti Kini

AV
avangero
15:45 06.09.2024.

Sve kolorce poslati u Kinu pa neka odande šalju lovu svojima,

KA
karijes
16:07 06.09.2024.

Komunistička zemlja sa najviše milijardera, a milijuni Kineza jo danas rade za plaću od 10 US dolara mjesečno. Takvi zločinački režimi najveća su opasnost za čovječanstvo, demokraciju a naročito kada uskoro osvoje koloniju Rrusiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije