Na gradilištu u Srbiji

Kineski radnici Vučića nazvali 'novi Tito'

Aleksandar Vučić
Foto: Tomislav Krasnec/PIXSELL
10.08.2014.
u 09:10

Na srpskom znaju reći 'dobar dan' i 'novi Tito'.

Kineski radnici koji rade na radovima na koridoru 11 u Srbiji srpskog premijera Aleksandra Vučića prije dva dana na gradilištu kod Uba nazvali su novim Titom, javlja Blic.

Vučić je tada, naime, zajedno sa srpskom ministricom prometa Zoranom Mihajlović i kineskim veleposlanikom u Srbiji obišao dionicu puta Obrenovac-Ub i Lajkovac-Ljig gdje je obilježen početak radova na tom dijelu i koridora 11.

Kineski radnici na srpskom znaju samo reći 'dobar dan' i 'novi Tito'.

>> Godine uoči raspada Jugoslavije: Titova smrt i procesi protiv disidenata (1)

Komentara 35

OG
Oger
10:35 10.08.2014.

Pa zar su to vijesti??!! Ono sto je zaista vazno u VL se ne moze naci.

Avatar franioprvi
franioprvi
12:51 10.08.2014.

Breaking news

BA
bajo2
11:39 10.08.2014.

pratim politicka zbivannja iz cijele regije.jednostavno me interesuje kako ko napreduje i kojim lazima.vucic je za srbe bio jedina sansa da krenu na bolje,jer su bili bankrot nekoliko puta.interesantno je kod toga tipa sto zraci povjerenjem i pokazuje djelima.politicku elitu koja je kod nas trenutno i koji se bore da dodju na vlast on je tamo poskidao sa polozaja.jednom je ministru rekao kada su bile poplave (javno na tv)sta se tu smijes,ja se dva dana nisam presvlacio u kriznom stabu,a ti kasnis i smijes se.sjedni tu i suti.kod nas se u saboru svatko svakome podsmijava i podmece,a kada dodje na vlast bude isti kao predhodnik ili jos gorje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije