Zanimljivi koeficijenti

Klađenje na referendum: Veća zarada na opciji 'protiv'

referendum
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/2
28.11.2013.
u 17:18

Sudeći prema procjenama kladioničara, čini se kako je onih za uvođenje definicije braka mnogo više u Hrvatskoj.

Izjašnjavanje o ustavnoj definiciji braka kao zajednice muškarca i žene zainteresirao je i kladioničare koji su u svoju ponudu uvrstili i klađenje na ishod nedjeljnog referenduma koji je podijelio hrvatsku javnost u tabore "ZA" i "PROTIV".

U ponudi kladionice Favorit mnogo bolje stoji opcija da će definicija braka nakon nedjeljnog referenduma ući u ustav, no manji koeficijent znači i da će opcija "PROTIV" vjerojatno više zainteresirati kladioničare zbog bolje zarade. Ukoliko kladioničar uplati 100 kuna na to da će u Ustav ući definicija braka i pogodi ishod referenduma tada će mu kladionica isplatiti 115 kuna, jer je trenutni koeficijent na tu opciju 1,15 kuna. Oni kladioničari koji uplate 100 kuna na to da definicija braka neće ući u ustav, a u nedjelju pobjedi opcije protiv dobit će 450 kuna, jer je trenutni koeficijent 4,50.

Sudeći prema procjenama kladioničara, čini se kako je onih za uvođenje definicije braka mnogo više u Hrvatskoj.

>>Sučelili smo 'U ime obitelji' i 'Građani glasaju protiv': Tko ima bolje argumente?

>>Organiziran molitveni maraton za uspjeh referenduma o braku

Ključne riječi

Komentara 10

C5
c54t21q2
17:47 28.11.2013.

Za

Avatar RexCroatorum925
RexCroatorum925
17:58 28.11.2013.

smiješni su protiv je koeficijent bilijun

Avatar __________
__________
10:45 29.11.2013.

Bez obzira na ishod referenduma, pokazat će se da u Hrvatskoj postoji itekako velik broj ljudi koji ne nasjedaju na radikalističku demagogiju i pokušaje manipulacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije