Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Marof

Knauf Insulation premašio plan, radnicima 13,5 plaća

zagorec
Marko Jurinec/PIXSELL
23.12.2011.
u 16:08

Opasni otpad zbrinjavaju u Cementari Našice, a neopasni putem gradske komunalne tvrtke Novokoma

Tvrtka Knauf Insulation iz Novog Marofa, članica koncerna Knauf, ove je godine proizvela 40.000 tona kamene vune, što je blagi premašaj plana. Sve što je proizvedeno i prodano je, jer je proizvodni program tako ustrojen da snabdijeva tržište u cijeloj Europi tijekom čitave godine. Zadovoljni su vlasnici, ali zadovoljni su i radnici, kojima će biti podijeljeno 13,5 plaća. Rekao je to danas direktor novomarofske tvornice Ivan Zagorec na okruglom stolu za kojim se razgovaralo o aktivnostima i razvoju tvrtke.

– Novi Marof osigurao si je budućnost, korak po korak svladavamo nove tehnologije, a ove smo godine imali i novo zapošljavanje – kazao je Zagorec. Istaknuo je i da se u tvornici kontrolira emisija štetnih plinova u okoliš te da su sve vrijednosti unutar graničnih. Ne zagađuju ni vodu, a i buka je u normalnim okvirima. Opasni otpad zbrinjavaju u Cementari Našice, a neopasni putem gradske komunalne tvrtke Novokoma.

Knauf Insulation i ove je godine pojedinim mjesnim odborima i udrugama uručio donacije, za što je izdvojio oko 50.000 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije